Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret asparges

Marineret asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, diverse/blandet

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :




Ingredienser:
1 bdt.frisk asparges
1 kopGylden gudinde dressing
1 salathoved i strimler
 
 Gylden gudinde dressing
0.5 kopkoldpresset hørfrø olie ( fås i nogle helsekost forretninger ellers brug en anden koldpresset olie)
 
0.25 kopfrisk presset citron saft
0.25 kopvand
1-2 dadler (bløde slags fungerer bedst ellers læg dem i blød i et par timer)
0.5 kopfrisk koriander
2 spsk.Nama Shoyu ( en rå soya sovs)
1 tsk.havsalt
1-2 fedhvidløg
 


Opskrift:

Kom asparges i en beholder, og hæld dressingen over. Vær sikker på at dressingen dækker helt, så alle asparges stilkene bliver marinerede. Marinér ved stue temperatur i 3 timer eller i køleskab i 6 timer eller natten over.

Fisk apargesen op og kom dem oven på en bund af salat. Hæld dressingen over salaten. Mængden af dressing afhænger af smag og behag.

Gylden gudinde dressing:
Blend! Holder sig i 2-3 dage i køleskab.

Tips:

Variationer af dressingen:
Brug en anden frisk urt istedet for koriander

Udelad hvidløg

Tilsæt friskkværnet peber




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11135 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu