Gylden gudinde dressing1 kop Gylden gudinde dressing
1
salathoved i strimler1 salathoved i strimler
Gylden gudinde dressing Gylden gudinde dressing
0.5
kop
koldpresset hørfrø olie ( fås i nogle helsekost forretninger ellers brug en anden koldpresset olie)0.5 kop koldpresset hørfrø olie ( fås i nogle helsekost forretninger ellers brug en anden koldpresset olie)
0.25
kop
frisk presset citron saft0.25 kop frisk presset citron saft
0.25
kop
vand0.25 kop vand
1-2
dadler (bløde slags fungerer bedst ellers læg dem i blød i et par timer)1-2 dadler (bløde slags fungerer bedst ellers læg dem i blød i et par timer)
0.5
kop
frisk koriander0.5 kop frisk koriander
2
spsk.
Nama Shoyu ( en rå soya sovs)2 spsk. Nama Shoyu ( en rå soya sovs)
1
tsk.
havsalt1 tsk. havsalt
1-2
fed
hvidløg1-2 fed hvidløg
Opskrift:
Kom asparges i en beholder, og hæld dressingen over. Vær sikker på at dressingen dækker helt, så alle asparges stilkene bliver marinerede. Marinér ved stue temperatur i 3 timer eller i køleskab i 6 timer eller natten over.
Fisk apargesen op og kom dem oven på en bund af salat. Hæld dressingen over salaten. Mængden af dressing afhænger af smag og behag.
Gylden gudinde dressing:
Blend! Holder sig i 2-3 dage i køleskab.
Tips:
Variationer af dressingen:
Brug en anden frisk urt istedet for koriander
Udelad hvidløg
Tilsæt friskkværnet peber
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12446 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider