Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingebryst på grill med tomattærte

Kyllingebryst på grill med tomattærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Kylling:
4 stk.kyllingebryst u/skind og ben
2 fedhvidløg
8 tynde skiver bacon
 
 Tomattærte:
130 g.hvedemel
50 g.grahamsmel
75 g.smør
1 tsk.salt
2 spsk.koldt vand
2 løg
1 fedhvidløg
25 g.smør
5 tomater
2 æg
200 g.hytteost
1/2 spsk.timian
 salt
 peber
75 g.reven ost
 
 
 


Opskrift:

Kylling:
Tør kyllingebrysterne og gnid dem med overskårne hvidløg. Kom bacon rundt om og sæt fast med tandstikker. Grill dem møre 6-7 min. på hver side.

Tomattærte:
Bland de to slags mel med saltet. Smuldr smørret i og saml dejen med vand. Rulles ud og lægges i en smurt tærteform. Forbages ved 200 gr. i 10 min. Hak løgene og steg dem i smør med presset hvidløg. Fordel løgene på den forbagte tærtebund. Tomaterne skæres i skiver og lægges oven på løgene. Æg piskes sammen med hytteost, timian, salt og peber, hældes over tærten. Drysses med reven ost og bages i ca. 25 min. v/200°.

Tilbehør:
Grøn salat m/dressing




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 23815 gange,
og udskrevet 1061 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Julie  -  2011-09-16 16:32:06
Lavede denne ret til nogle veninder i går, og alle var meget glade for tærten! Super lækker. Dog synes jeg ikke, at der var plads til lige så meget fyld, som der står i opskriften. Jeg stegte bare kyllingen på en almindelig pande. Måske havde jeg bare ikke styr på teknikken med at "gnide med overskårne hvidløg", men jeg synes i hvert fald ikke, at kyllingen rigtig tog smag af hvidløget. Men rigtig lækkert med bacon om ;)


Jeanette  -  2007-02-26 19:02:32
LÆKKER LÆKKER opskrift... Den bedste tærte jeg nogensinde har smagt. Brugte butterdej istedet for selv at lave bunden (dovenskaben længe leve) Grillede kylingen på grillpande istedet for alm grill, duer også...