Rabarbercoulis:
Rens rabarberne og skær dem i grove stykker, bring dem langsomt i kog med vandet og lad dem koge til de er kogt møre (hertil passer de gamle grove rabarber godt).
Grøden presses gennem sigte med bagsiden af en ske, få så meget frugtkød som muligt med, resten kasseres.
Rabarbersaften koges op og skummes, tilsæt sukker, vanillekorn og den tomme vanillestang og kog godt igennem.
Til slut slukkes for varmen og nonoxal og evt. rød frugtfarve tilsættes.
Flødeis:
Æg og sukker piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter.
Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen sammen med den kolde rabarbercoulis.
Hældes på form og fryses.
Isen kan evt. pyntes med overskydende rabarbercoulis.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11626 gange, og udskrevet 119 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider