Bland honning, citron, eddike og olie i et dybt fad. Læg laksestykkerne i det, og lad dem stå koldt et par timer. Tag fiskene op og steg dem på havegrillen eller i ovnen ca. 4 min. på hver side. Drys med salt. Bland cremefraiche med honning, citron, salt og purløg.
Server saucen til fisken sammen med kogte aspargeskartofler og en grøn salat, gerne med agurk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(14 stemmer)
Opskriften er vist 23717 gange, og udskrevet 1215 gange.
Kommentarer
- 2009-07-17 20:30:24 Meget fin, dressing er en virkelig skøn afveksling.
Ellen - 2009-06-30 11:38:41 Vi elsker denne opskrift - store som små. Og når vi serverer den for gæster, plejer de gerne at spørge efter opskriften :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider