Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farserede Auberginer

Farserede Auberginer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 aubergine
250 g.hakket oksekød
1 løg
2 fedhvidløg
1 dåseflåede tomater
 salt
 peber
 sød chili
 timian
 olivenolie
2 dl.cremefraiche
 revet ost
 muskatnød
 
Opskrift:
Auberginerne halveres og udhules. Steges med kødsiden nedad i på en pande med godt med olivenolie i cirka 10 min. Løget hakkes og svitses i en gryde. Oksefars,hvidløg og krydderier tilsættes og steges med. Tilsæt flåede tomater og lad retten simre cirka 10 min. Cremefraiche røres med revet ost, revet muskatnød, salt og peber. Auberginerne placeres i et ildfast fad med hullet opad. Kødfyldet puttes i auberginerne og creme fraiche blandingen hældes over. Gratiner evt. med lidt revet ost Puttes i ovnen ved 200 grader i ca 15 min.

Serveres med tomatsalat og flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)

Opskriften er vist 21583 gange,
og udskrevet 980 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lene  -  2007-07-28 09:40:24
Husk at gemme "indmaden" til auberginepuré. Blend med tahin(sesampasta),hvidløg fintrevet citronskal,persille,yoghurt/fromage frais, salt og peber.

Christine  -  0000-00-00 00:00:00
Smager dejligt, men svært at få fyldet til at være i de udhulede auberginer...