Coleslow

Coleslow, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SalaterRet : Salater - Nøddesalater

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.25 strimlet hvidkål
125 g.groft revet gulerod
0.5  dåseananas i stykker
 en håndfuld pekannødder
½ dl.mayonnaise
½ dl.cremefraiche
2 tsk.sukker
2 tsk.sennep
2 tsk.vinaigre eller citronsaft
0.5-1 tsk.Creole Seasoning
 
Opskrift:
Opløs sukkeret i vinaigren, bland sennep og Creole Seasoning i. Hæld blandingen sammen med mayonnaise og cremefraiche. Skær hvidkålen strimler, ikke for fint, og riv gulerødderne. Bland ananasstykker og pekannødder i. Hæld dressingen på og bland godt. Salaten kan med fordel laves dagen før og stå og trække natten over, et koldt sted. Dressingen skal ikke være stærk, da salaten ofte danner en blød smagsmodvægt til en stærk hovedret.

I store portioner regnes 1 hvidkålshoved/1 kilo gulerødder/ 3/4 liter mayonnaise, 3/4 liter cremefraiche til 20-25 portioner.

Hvis man blir glad for Cole Slaw Salad, kan det være en fordel at blande en stor portion af krydderierne til dressingen og hælde på en flaske med låg."Essensen" opbevares i køleskab, og når man skal lave salaten, hældes en passende mængde "cole slaw essens" op i den tilsvarende mængde mayonnaise og cremefraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 23475 gange,
og udskrevet 598 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
pecannødder kan erstattes af paranødder

  -   2005-01-01 01:01:01
perfekt salat