Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Smålandsk ødegårds-brasen

Smålandsk ødegårds-brasen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Brasen

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
1 stk.brasen.
1 gulerod.
1 porre.
3 laurbærblade.
1 duskdild.
3 helenelliker.
5 helepeberkorn.
1 kopeddike.
8 bladehusblas.
 


Opskrift:

Brasen i gele. I så meget bouillon, så den rensede fisk var dækket, kom jeg en gulerod, en porre skåret i skiver, tre laurbærblade, en dusk dild, 3 hele nelliker, fem hele peberkorn og salt. Jeg satte det over svag ild, og da det kom i kog, kom der et snapseglas eddike i. Det hele kogte et kvarters tid. Da fisken var blevet kold i suppen, pillede jeg skindet af, og med megen omhufjernede jeg alle de utallige små ben. Den pillede fisk lagde jeg i en skål. - I den siede og tilsmagte suppe kom der otte blade husblas, og det blev hældt over fisken. Stilles koldt til næste dag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (26 stemmer)

Opskriften er vist 12531 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu