chili (så meget man nu lyster) chili (så meget man nu lyster)
krydderier efter egen smag - men oregano eller tímian smager dejligt krydderier efter egen smag - men oregano eller tímian smager dejligt
olivenolie olivenolie
salt salt
peber peber
Opskrift:
Bland dejen som foreskrevet på posen.
Del dej i 2 kugler og lad den hæve i 30 min.
Slå dejen ned og rul begge kuglerne ud til ca. 25*25 cm.
Bland flg. til en "grød": tomatketchup Chili (så meget man nu lyster) Krydderier efter egen smag - men oregano eller tímian smager dejligt) Olivenolie Smør det i tyndt lag over dejen, som rulles sammen til en pølse. Skær med det samme i ca. 2 cm. skriver, der lægges på bagepapr. Smør evt. mere tomatblanding på, hvis du er vild med lidt fugtige snegle.
Bages med det samme i oven ca. 15 min. ved 220 grader. Sneglene må ikke blive brune. Gentag med 2. portion af dejen !!!
Spises både kolde og lune til fx grill mad, supper, eller andet hvor man ellers spiser flutes til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9848 gange, og udskrevet 160 gange.
Kommentarer
Pernille - 0000-00-00 00:00:00 Kunne være rart hvis der stod hvor meget ca man skal bruge af hver?? Skal man bare gætte sig til det
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider