Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk brød

Italiensk brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
600 g.hvedemel evt. blandet med durum, men ikke nødvendigt
5 dl.vand
10 g.gær
 salt
 


Opskrift:

Gæren opløses i vandet, tilsat saltet. Melet røres i og skålen sættes tildækket i køleskab natten over.

Næste dag "hældes" dejen ned i et fad ( ikke for stort ) med bagepapir. Smøres med olivenolie, og drysses med diverse krydderier eller groft salt.

Bages i ovnen ved højeste varme, i 10 minutter på miderste hylde. Der skrues ned til 200 grader i 20 min. Sættes til afdampning på en rist.

Genialt mad brød til alle former for kød og salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (72 stemmer)

Opskriften er vist 29319 gange,
og udskrevet 944 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jonas  -  2013-03-18 16:56:59
Kan varmt anbefales, super lækkert og utrolig let at lave, og man skal ikke have fingrene i dejen :-)


cecilie  -  0000-00-00 00:00:00
meget, meget nemt at lave. Smager virkelig godt, men sku måske have haft 5 min længere. Brugte ca 2 tsk salt, hvilket var helt perfekt.


mig  -  0000-00-00 00:00:00
hvor store er de


Lajla  -  0000-00-00 00:00:00
Nemt og smager så godt!