hvedemel evt. blandet med durum, men ikke nødvendigt 600 g. hvedemel evt. blandet med durum, men ikke nødvendigt
5
dl.
vand 5 dl. vand
10
g.
gær 10 g. gær
salt salt
Opskrift:
Gæren opløses i vandet, tilsat saltet. Melet røres i og skålen sættes tildækket i køleskab natten over.
Næste dag "hældes" dejen ned i et fad ( ikke for stort ) med bagepapir. Smøres med olivenolie, og drysses med diverse krydderier eller groft salt.
Bages i ovnen ved højeste varme, i 10 minutter på miderste hylde. Der skrues ned til 200 grader i 20 min. Sættes til afdampning på en rist.
Genialt mad brød til alle former for kød og salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(72 stemmer)
Opskriften er vist 30754 gange, og udskrevet 970 gange.
Kommentarer
Jonas - 2013-03-18 16:56:59 Kan varmt anbefales, super lækkert og utrolig let at lave, og man skal ikke have fingrene i dejen :-)
cecilie - 0000-00-00 00:00:00 meget, meget nemt at lave. Smager virkelig godt, men sku måske have haft 5 min længere. Brugte ca 2 tsk salt, hvilket var helt perfekt.
mig - 0000-00-00 00:00:00 hvor store er de
Lajla - 0000-00-00 00:00:00 Nemt og smager så godt!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider