Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Filoni

Filoni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
2.5 dl.vand
25 g.gær
1 tsk.salt
1 spsk.olie
4 dl.pastamel
4.75 dl.hvedemel
 


Opskrift:

Rør vand og gær sammen. Tilsæt salt og olie og de to slags mel og ælt dejen sej og blank på køkkenbordet. Jo mere dejen æltes, jo bedre bliver brødet. Kom dejen tilbage i skålen og lad den hæve tildækket et lunt sted ca. en time.

Ælt dejen let igennem og form den til et aflangt ret tyndt brød. Sno brødet, spids det til i enderne og lad det efterhæve 20 minutter på pladen.

Rids brødet ganske let med en skarp kniv og spray det med vand, lige inden det sættes i ovnen - og når halvdelen af bagetiden er gået.

Bag brødet 20-25 minutter ved 225 grader på nederste ovnrille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19223 gange,
og udskrevet 377 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu