Ciabatta

Ciabatta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Pizzamel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
 Fordej:
50 g.grahamsmel
100 g.hvedemel
15 g.gær
2.5 dl.lunkent vand
 
 Dej:
2 dl.vand
1 tsk.salt
0.5 dl.olivenolie
400 g.pizzamel
 
Opskrift:
Rør fordejen sammen og lad den stå tildækket på køkkenbordet til næste dag.

Rør håndvarmt vand, salt og olivenolie i fordejen. Tilsæt mel og ælt dejen på maskine eller med melede hænder ved at løfte op i dejen fra skålens bund. Dejen bliver mere smidig, efterhånden som den æltes. Lad dejen hæve tildækket ca. to timer.

Tag den ud på et meldrysset bord og form den til et tøffelformet brød på ca. 30x15 cm, brug evt. en dejskraber til at skubbe kanterne ind med. Efterhæv brødet tildækket 45 minutter.

Sigt mel over brødet og bag det 20-25 minutter ved 225 grader på nederste ovnrille.





karakterer:
Opskriften er vist 29819 gange,
og udskrevet 522 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu