Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ciabatta

Ciabatta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Pizzamel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Fordej:
50 g.grahamsmel
100 g.hvedemel
15 g.gær
2.5 dl.lunkent vand
 
 Dej:
2 dl.vand
1 tsk.salt
0.5 dl.olivenolie
400 g.pizzamel
 


Opskrift:

Rør fordejen sammen og lad den stå tildækket på køkkenbordet til næste dag.

Rør håndvarmt vand, salt og olivenolie i fordejen. Tilsæt mel og ælt dejen på maskine eller med melede hænder ved at løfte op i dejen fra skålens bund. Dejen bliver mere smidig, efterhånden som den æltes. Lad dejen hæve tildækket ca. to timer.

Tag den ud på et meldrysset bord og form den til et tøffelformet brød på ca. 30x15 cm, brug evt. en dejskraber til at skubbe kanterne ind med. Efterhæv brødet tildækket 45 minutter.

Sigt mel over brødet og bag det 20-25 minutter ved 225 grader på nederste ovnrille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 27426 gange,
og udskrevet 467 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu