Terrine af strudselever

Terrine af strudselever , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Struds - Strudselever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 strudselever (500 - 600 g)
2 tsk.fint salt
 nogle omgange finmalet peber
2 spsk.portvin
2 spsk.cognac
80 g.andefedt eller smør
Opskrift:
Leveren renses grundig for hinder og evt. blodrester. Hak leveren i en kødhakker eller hvis man ønsker en grovere fars med en god hakkekniv på et stort.

Læg den hakkede lever i en skål, hæld portvin og cognac over og krydder med salt og peberblandingen. Den skal trække i mindst 2 timer i køleskabet.

Smelt smør eller fedt og bland det i leverfarsen. Hæld farsen i en form af stentøj eller porcelæn med låg.

Stil den lukkede form i en større beholder med kogende vand, som næsten når op til kanten af formen. Pocher ved 140-150° C i vandbadet i ovnen i 40-45 minutter.

Lad terrinen afkøle i vandbadet og stil den bagefter i køleskabet til dagen efter.

Serveres med Portvinssky eller en salat med dressing af Aceto Balsamico og ristede pinjekerner samt ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7076 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu