Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Terrine af strudselever

Terrine af strudselever , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Struds - Strudselever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 strudselever (500 - 600 g)
2 tsk.fint salt
 nogle omgange finmalet peber
2 spsk.portvin
2 spsk.cognac
80 g.andefedt eller smør


Tilbehør:
Portvinssky eller en salat med dressing af Aceto Balsamico og ristede pinjekerner samt ristet brød.
Opskrift:

Leveren renses grundig for hinder og evt. blodrester. Hak leveren i en kødhakker eller hvis man ønsker en grovere fars med en god hakkekniv på et stort. Læg den hakkede lever i en skål, hæld portvin og cognac over og krydder med salt og peberblandingen. Den skal trække i mindst 2 timer i køleskabet. Smelt smør eller fedt og bland det i leverfarsen. Hæld farsen i en form af stentøj eller porcelæn med låg. Stil den lukkede form i en større beholder med kogende vand, som næsten når op til kanten af formen. Pocher ved 140-150° C i vandbadet i ovnen i 40-45 minutter. Lad terrinen afkøle i vandbadet og stil den bagefter i køleskabet til dagen efter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 4924 gange,
og udskrevet 62 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu