Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Barbecue Hot-Sauce

Barbecue Hot-Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DressingRet : Dressing - Barbercuedressing - Barbercue Dressing

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 spsk.god tomatketchup
1 spsk.brun farin
1 spsk.olivenolie
2 tsk.Balsamico eddike
1 tsk.lagereddike
1 fedhvidløg
 
 Krydderier:
 janapenjo chili
 rosenpaprika
 ingefær
 stødt koriander
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hvis der laves en portion i de mængder der nævnes ovenfor, kan man med fordel lave det i en lille skål, ellers anbefales det at bruge f.eks. en lille hurtighakker. Obs: Ovennævnte mængder er kun ca. angivelser. Saucen skal smages til for at få de rette forhold. Vær opmærksom på, at smagen forstærkes hvis saucen får lov til at hvile ca. 1 time inden den bruges. Tomatketchup, Olivenolie og eddike røres sammen til en ensartet masse. Hvidløget presses i og Brun Farin tilsættes. Det hele røres sammen. Krydderierne tilsættes i de mængder man er vant til selv at bruge. Personligt bruger jeg ca 1 tsk chili og 1 tsk paprika, samt en knsp ingefær og koriander. Dette er helt op til ens individuelle smagsløg Husk, saucen er et krydderi til kødet, og må gerne være stærk.

Tips:

Saucen kan varieres i styrke og krydring alt efter hvordan man kan lide den.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (39 stemmer)

Opskriften er vist 24288 gange,
og udskrevet 810 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Deanie  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en meget lækker grillsovs. Jeg lavede den uden krydderier 1. gang. Jeg blev meget glædelig overrasket. Jeg plejer ellers at sværge til min mors grillsovs. Nu har den fået en konkurrent.