Alt kokes i 3-5 min Jevnes med mazenamel til den er tykk. Pensles paa kjøttet ETTER AT DET ER FERDIG STEKT. La kjøttet saa faa en rask runde paa grillen.
Denne holder seg hele grillsesongen i kjøleskapet paa grunn av eddiken.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(46 stemmer)
Opskriften er vist 32391 gange, og udskrevet 786 gange.
Kommentarer
Unicron - 2009-04-24 20:29:37 Super lækker virker også på grillspyd, med svampe, bacon, pepper, løg og killing ;-)
Per - 2008-06-05 16:21:27 lagereddiken er 5% men den mener jeg godt du kan bruge ellers er vineddike eller balsamico også brugbare.
Helga - 2008-06-05 15:42:23 1/2 dl. med eddike(7%).....hvad er det.
Tine - 0000-00-00 00:00:00 Jeg formoder du mener "chili sauce". Bliver det ikke for stærkt med en hel flaske ?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider