Blommer i marcipan og rom

Blommer i marcipan og rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.svesker uden sten
1 dl.rom
500 g.marcipan
 
 Overtræk:
250 g.chokolade
 
 Pynt:
 lidt sølvkrymmel
 kandiseret violer
 evt. mandelsplitter
 
 
Opskrift:
Sæt blommerne i blød i rommen natten over. Rul marcipanen ud og stik den ud med et snapseglas. Læg en blomme på halvdelen af stykkerne og luk de resterende. Klem marcipanen godt sammen hele vejen rundt i kanten. Smelt chokoladen og pensl hver marcipanblomme hermed. Drys med violer og krymmel inden chokoladen stivner





karakterer:
Opskriften er vist 23213 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu