Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blommer i marcipan og rom

Blommer i marcipan og rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
225 g.svesker uden sten
1 dl.rom
500 g.marcipan
 
 Overtræk:
250 g.chokolade
 
 Pynt:
 lidt sølvkrymmel
 kandiseret violer
 evt. mandelsplitter
 
 
Opskrift:
Sæt blommerne i blød i rommen natten over. Rul marcipanen ud og stik den ud med et snapseglas. Læg en blomme på halvdelen af stykkerne og luk de resterende. Klem marcipanen godt sammen hele vejen rundt i kanten. Smelt chokoladen og pensl hver marcipanblomme hermed. Drys med violer og krymmel inden chokoladen stivner


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 19969 gange,
og udskrevet 186 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu