Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydret kalkunsylte

Krydret kalkunsylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kalkun overlår uden skind. (cuvette.)
250 g.kalkun brystkød (gerne i strimler/tern)
200 g.løg
6-8 laurbærblade.
1 kvisttimian.
20 bladehusblas (geletine) pr. liter.
 Salt/ pulv.
 sort peber
 allehånde.
 


Opskrift:

Sæt overlåret over i koldt vand, til kødet er dækket, koges op og skummes. Tilsæt nu laurbærbladene og timian. Koges i 30 min. brystkødet tilsættes , koges herefter i 20 min. - det kogte kød tages op og skæres i tern på 1-1,5 cm. Suppen ned koges til det halve sammen ned de grofthakkede løg, herefter tilsættes det kogte kød. Smages til med salt, peber og allehånde. (gerne lidt for salt/krydret, da smagen mindskes betydeligt når den nedkøles.) Til sidst tilsættes den smeltede husblas (18 blade om om vinter ,20 om sommeren.) det hele koges op , hældes i forme og sættes på køl med det samme.

Serveres med en god sennep og syltede rødbeder samt et godt rugbrød. Stuvede asparges kartofler gør det til en lækker frokost ret.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15502 gange,
og udskrevet 347 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2006-12-05 17:27:28
Kalkun kan erstattes med kylling. God sylte som er skærefast. Kan fryses.