Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekarbonader

Lammekarbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.fårefars
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
150 g.kogte kolde kartofler
0.5 dl.vand
1 dl.fløde
 margarine til stegning
 
 Sauce:
1 dl.bouillon
2 dl.fløde
0.5 spsk.hvedemel
0.5 dl.friskklippet persille
1 tsk.fintklippet kørvel
0.5 tsk.finthakket esdragon
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Kogte kartofler
Opskrift:

Rør farsen med salt og peber. Mos de kogte kartofler og bland dem med kødet, rør vand og fløde i.

Form farsen til karbonader, som steges 4-5 min. på hver side. Læg karbonaderne på serveringsfadet og hol dem varme.

Kog panden af med lidt vand, og si det over i en lille kasserolle.

Sauce:
Den frasiede væske tilsættes bouillon og fløde, rør meljævning i og lad saucen koge igennem.

Bland de hakkede krydderurter i og smag saucen til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6834 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu