Lammekarbonader

Lammekarbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.fårefars
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
150 g.kogte kolde kartofler
0.5 dl.vand
1 dl.fløde
 margarine til stegning
 
 Sauce:
1 dl.bouillon
2 dl.fløde
0.5 spsk.hvedemel
0.5 dl.friskklippet persille
1 tsk.fintklippet kørvel
0.5 tsk.finthakket esdragon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør farsen med salt og peber. Mos de kogte kartofler og bland dem med kødet, rør vand og fløde i.

Form farsen til karbonader, som steges 4-5 min. på hver side. Læg karbonaderne på serveringsfadet og hol dem varme.

Kog panden af med lidt vand, og si det over i en lille kasserolle.

Sauce:
Den frasiede væske tilsættes bouillon og fløde, rør meljævning i og lad saucen koge igennem.

Bland de hakkede krydderurter i og smag saucen til med salt og peber.

Serveres med kogte kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 7976 gange,
og udskrevet 223 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu