| |
|
Lammekarbonader
Lammekarbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | fårefars500 g. fårefars | 0.5 | tsk. | salt0.5 tsk. salt | 0.25 | tsk. | peber0.25 tsk. peber | 150 | g. | kogte kolde kartofler150 g. kogte kolde kartofler | 0.5 | dl. | vand0.5 dl. vand | 1 | dl. | fløde1 dl. fløde | | | margarine til stegning margarine til stegning | | | | | | Sauce: Sauce: | 1 | dl. | bouillon1 dl. bouillon | 2 | dl. | fløde2 dl. fløde | 0.5 | spsk. | hvedemel0.5 spsk. hvedemel | 0.5 | dl. | friskklippet persille0.5 dl. friskklippet persille | 1 | tsk. | fintklippet kørvel1 tsk. fintklippet kørvel | 0.5 | tsk. | finthakket esdragon0.5 tsk. finthakket esdragon | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Rør farsen med salt og peber.
Mos de kogte kartofler og bland dem med kødet, rør vand og fløde i.
Form farsen til karbonader, som steges 4-5 min. på hver side. Læg karbonaderne på serveringsfadet og hol dem varme.
Kog panden af med lidt vand, og si det over i en lille kasserolle.
Sauce:
Den frasiede væske tilsættes bouillon og fløde, rør meljævning i og lad saucen koge igennem.
Bland de hakkede krydderurter i og smag saucen til med salt og peber.
Serveres med kogte kartofler.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7798 gange, og udskrevet 222 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|