Canelloni med spinat

Canelloni med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkeCanneloniruller
1 løg i tern
2-3 fedhakket hvidløg
250 g.hakket oksekød
 lidt olie
1 pakkefrossen hel spinat
1 æg
35 g.revet parmesanost
2 spsk.tomatpure
 lidt vand
 bechamelsauce
 revet ost
 
 
Opskrift:
1 pakke Canneloniruller koges i 8-10 minutter.

1 løg i tern, 2-3 fed hakket hvidløg og 250 g hakket oksekød brunes i lidt olie. En pakke frossen hel spinat kommes i og tør op ved svag varme. Når spinaten er tøet kommes 1 æg og 35 g revet parmesanost i. Massen fyldes i de kogte rør, der lægges i et fad. 2 spsk tomatpuré røres med lidt vand og hældes over rullerne. Til sidst hældes bechamelsauce over (brug evt. færdigkøbt Mornaysauce), der drysses med revet ost og fadet sættes i ovnen i 15 - 20 minutter ved 200 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 23284 gange,
og udskrevet 552 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-05-28 11:26:43
Cannelloni er ren hvede!

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis ikke man kan få canellonirør kan man bruge lasagneplader. De tørrede skal koges et par minutter så er de nemme at rulle om fyldet. De friske kan bruges uden videre.

  -   2005-01-01 01:01:01
Tilføjelse: jeg hælder et helt glas færdig tomatsovs i bunden af fadet inden jeg lægger de fyldte tørre rør i

  -   2005-01-01 01:01:01
det er ikke nødvendigt at koge rørene først, jeg plejer bage at fylde dem med en sprøjtepose (uden tyld) og lade dem stå ½ time i sovsen inden de sættes i ovnen