Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Texmex kyllingelår med avocadosalat

Texmex kyllingelår med avocadosalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingeunderlår

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
4 kyllingeunderlår
3 spsk.tomatpure
1 fedhvidløg, presset
1 tsk.chilipulver
 saft af 1/2 citron
2 spsk.olie
 salt
 masser af friskkværnet peber
 
 Salat:
11/2 dl.røde kidneybønner fra dåse
1 storavocado
 frisk merian
 citronsaft
 lidt olie
21/2 dl.creme fraiche
 


Opskrift:

Kyllingelårene aftørres i papir. Rør tomatpuré, hvidløg, citronsaft og krydderier godt sammen og vend lårene i marinaden til de er godt dækkede. Bag dem i ca. 30 min. ved 200 grader C

Bland avocadotern, bønner og merianblade sammen med citronsaft og lidt olie.

Fordel salaten på 4 tallerkner og læg et kyllingelår på hver. Pynt med et lille træspyd med syltet chili.

Server kold creme fraiche og lune tacoskaller til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14577 gange,
og udskrevet 235 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kokken ^^  -  2010-12-22 18:12:59
det var bare en ''normal'' oplevelse, jeg havde forventet mere. Jeg lagde også nogen spisekartofler, peberfrugter, og gulerødder ned i bradepanden. Jeg vil forslå at tilsætte mere hvidløg i marinaden + Drysse lidt olie, over bradepanden ligefør den skal i ovnen, jeg lagde også nogen u-pillet hvidløg på for at forstærke aromaen. Istedet for salaten, lavede jeg en lidt anderledes guccamole .. ummh bon appetit!