Læg svampene i blød i koldt vand i ca. 15 min. og kassér derefter vandet. Hak hvidløg og ingefær fint. Varm olien i en gryde og svits hvidløg og ingefær i ca. 2 min. Skær kyllingefileterne i tynde strimler og sautér dem med krydderierne, til de er gyldne.
Tilsæt bouillon og svampe. Kog suppen i 10 min. og tilsæt hele forårsløg. Smag til med salt, peber og fiskesauce og server suppen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(16 stemmer)
Opskriften er vist 14830 gange, og udskrevet 214 gange.
Kommentarer
- 2014-07-15 14:14:25 Hvor kan man købe thai fiskesovs fra?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider