Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampet kyllingelår med salat

Dampet kyllingelår med salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kyllingelår
4 dl.bouillon
1 gulerod
 revet skal af 1 citron
200 g.feldsalat
 salt
 peber
 
 


Tilbehør:
Kartofler
Opskrift:

Hæld bouillon i en gryde sammen med finthakket gulerod. Sæt en si over gryden og læg kyllingelårene i. Drys med salt og peber og fordel strimler af reven citronskal over. Skyl salaten og læg den over kyllingelårene. Dæk med pergamentpapir eller folie og sæt gryden over ved svag varme. Lad retten koge i 25 min. til lårene er møre og saftige.

Kog kartoflerne og pil dem. Tag sien op, hold kyllingelårene varme. Kog bouillonen ind og jævn den evt. med maizena. . Smag til med salt og peber. Læg de dampede salatblade i saucen. Saucen må nu ikke koge.

Server kyllingelårene med saucen og de kogte kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16481 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu