Dampet kyllingelår med salat

Dampet kyllingelår med salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingelår
4 dl.bouillon
1 gulerod
1 citron revet skal heraf
200 g.feldsalat
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Hæld bouillon i en gryde sammen med finthakket gulerod. Sæt en si over gryden og læg kyllingelårene i. Drys med salt og peber og fordel strimler af reven citronskal over. Skyl salaten og læg den over kyllingelårene. Dæk med pergamentpapir eller folie og sæt gryden over ved svag varme. Lad retten koge i 25 min. til lårene er møre og saftige.

Kog kartoflerne og pil dem. Tag sien op, hold kyllingelårene varme. Kog bouillonen ind og jævn den evt. med maizena. Smag til med salt og peber. Læg de dampede salatblade i saucen. Saucen må nu ikke koge.

Server kyllingelårene med saucen og de kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 21136 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu