Havresuppe
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vand og gryn bringes i kog sammen og koges 10 min.
Suppen sies, smages til med saft, sukker og evt. vaniljesukker, og gives et opkog. |
|
Opskriften er vist 97517 gange,
og udskrevet 1119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (30 stemmer) |
|
Kommentarer - 2012-09-08 12:43:33 smager ikke godt, men fantastisk mod dårlig mave. Riv lidt æble ovenpå, giver lige lidt ekstra. P - 2010-11-19 11:22:08 Også godt mod ondt i halsen - 0000-00-00 00:00:00 og det smager fantastisk - 0000-00-00 00:00:00 Der er ikke andet end havresuppe der kan stoppe en dårlig mave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne