Havresuppe

Havresuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Havresuppe, billede 4 Havresuppe, billede 1 Havresuppe, billede 2 Havresuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 dl. Ribssaft. sød. koncentreret
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Vand og gryn bringes i kog sammen og koges 10 min.

Suppen sies, smages til med saft, sukker og evt. vaniljesukker, og gives et opkog.


karakterer:
Opskriften er vist 76517 gange,
og udskrevet 1087 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2373 (565 kcal)
KJ pr. Pers. 593 (141 kcal)
Vægt ialt 1260 gram
Vægt pr. Pers. 315 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 188 KJ (44 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2012-09-08 12:43:33
smager ikke godt, men fantastisk mod dårlig mave. Riv lidt æble ovenpå, giver lige lidt ekstra.

P  -  2010-11-19 11:22:08
Også godt mod ondt i halsen

  -  0000-00-00 00:00:00
og det smager fantastisk

  -  0000-00-00 00:00:00
Der er ikke andet end havresuppe der kan stoppe en dårlig mave