Struds med rødvinssauce

Struds med rødvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.strudsefilet
 smør til bruning
2 dl.rødvin
0.5 dl.portvin
5 dl.hønsebouillon
 Maizena
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kødet på alle sider i fedtstof i en gryde. Tag kødet op og tilsæt rødvin og portvin og kog det ned til det halve. Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt hønsebouillon og kog under låg ca. 30 min, til stegen er svagt rosa. Vend stegen af og til.

Tag stegen op og lad den hvile tildækket, mens sovsen gøres færdig.

Skum skyen for fedt, jævn sovsen og tilsæt evt. lidt kulør.

Skær stegen i skiver og læg den i saucen.

Server med nye kartofler og smørdampet spinat med pinjekerner.





karakterer:
Opskriften er vist 7636 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu