Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Struds med rødvinssauce

Struds med rødvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.strudsefilet
 smør til bruning
2 dl.rødvin
0.5 dl.portvin
5 dl.hønsebouillon
 Maizena
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Server med nye kartofler og smørdampet spinat med pinjekerner.
Opskrift:

Brun kødet på alle sider i fedtstof i en gryde. Tag kødet op og tilsæt rødvin og portvin og kog det ned til det halve. Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt hønsebouillon og kog under låg ca. 30 min, til stegen er svagt rosa. Vend stegen af og til.

Tag stegen op og lad den hvile tildækket, mens sovsen gøres færdig.

Skum skyen for fedt, jævn sovsen og tilsæt evt. lidt kulør.

Skær stegen i skiver og læg den i saucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5516 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu