Brun kødet på alle sider i fedtstof i en gryde. Tag kødet op og tilsæt rødvin og portvin og kog det ned til det halve. Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt hønsebouillon og kog under låg ca. 30 min, til stegen er svagt rosa. Vend stegen af og til.
Tag stegen op og lad den hvile tildækket, mens sovsen gøres færdig.
Skum skyen for fedt, jævn sovsen og tilsæt evt. lidt kulør.
Skær stegen i skiver og læg den i saucen.
Server med nye kartofler og smørdampet spinat med pinjekerner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6234 gange, og udskrevet 162 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider