Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cornichons

Cornichons, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Drueagurk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.små drueagurker (højst 4-5 cm lange)
 
 saltlage:
1 lvand
200 g.salt
 
 eddikelage:
 l.lagereddike eller hvidvinseddike
20 sylteløg
4 fedhvidløg
2 tørrede chilipebre
1 bdt.timian
½ fennikeltop eller ½ spsk tørret fennikel
4-5 kvisteesdragon
6 laurbærblade
 konserveringsvæske.
 


Opskrift:

Vask agurkerne nænsomt i koldt vand. Kog saltlagen op og lad den blive helt kold. Læg agurkerne i lagen og lad den stå til næste dag. Pil sylteløgene. Hæld eddiken i en gryde, tilsæt alle krydderurterne og de pillede hvidløgsfed. Det er klogt at holde pebre og hvidløg sammen i en lille gazepose, så er de nemmere at fjerne, hvis smagen bliver for kraftig under lagringen. Bring eddikelagen i kog. Kog sylteløgene heri i 3 min. Tag dem op. Vask og skold et sylteglas. Tag agurkerne op af saltlagen og skyl dem i koldt vand. Læg dem i glasset sammen med løgene. Tag eddikelagen af varmen og tilsæt konserveringsvæske efter anvisninger på emballagen. Hæld den varme eddikelage over agurkerne og luk straks glasset.

Tips:

Lad agurkerne trække mindst 3 uger, før der spises af dem. Dild kan erstatte frisk fennikeltop. Spis cornichons til kødpateer, kødretter og brug dem fx i hjemmelavet remoulade eller karrysalat. Holdbarhed: 6 måneder







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13636 gange,
og udskrevet 195 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu