Cornichons
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Drueagurk Indsendt : Red : |
|
|
Vask agurkerne nænsomt i koldt vand. Kog saltlagen op og lad den blive helt kold. Læg agurkerne i lagen og lad den stå til næste dag. Pil sylteløgene. Hæld eddiken i en gryde, tilsæt alle krydderurterne og de pillede hvidløgsfed. Det er klogt at holde pebre og hvidløg sammen i en lille gazepose, så er de nemmere at fjerne, hvis smagen bliver for kraftig under lagringen. Bring eddikelagen i kog. Kog sylteløgene heri i 3 min. Tag dem op. Vask og skold et sylteglas. Tag agurkerne op af saltlagen og skyl dem i koldt vand. Læg dem i glasset sammen med løgene. Tag eddikelagen af varmen og tilsæt konserveringsvæske efter anvisninger på emballagen. Hæld den varme eddikelage over agurkerne og luk straks glasset.
Tips: Lad agurkerne trække mindst 3 uger, før der spises af dem. Dild kan erstatte frisk fennikeltop. Spis cornichons til kødpateer, kødretter og brug dem fx i hjemmelavet remoulade eller karrysalat. Holdbarhed: 6 måneder |
|
Opskriften er vist 19958 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne