Agurkerne børstes rene og prikkes i hver ende. Løgene koges i vand 3 min, afdryppes og pilles. Peberfrugterne flækkes, skylles fri for kerner og snittes. Saltlagen bringes i kog. Agurker, løg og peber lægges i en 5 l krukke og dækkes til med kogende saltlage. En underkop lægges omvendt på, og krukken stilles koldt. Dagen efter hældes lagen bort. Eddike, 500 g sukker og krydderierne koges op og hældes straks i krukken, der dækkes med et klæde. Dagen efter bindes krukken til. 1 - 2 uger efter sies eddikelage fra, blandes med 2 kg sukker og bringes i kog. Atamon tilsættes. Lagen hældes kogende over indholdet i krukken, som bindes til og opbevares koldt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12694 gange, og udskrevet 158 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider