Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grønne agurker med rød peber

Grønne agurker med rød peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Drueagurk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 kg.grønne drueagurker
500 g.perleløg
2 røde peberfrugter
 
 Saltlage:
4 l.vand
500 g.salt
 
 Eddikelage:
4 l.eddike
500 g.sukker
1 brevblandede syltekrydderier
2 kg.sukker
8 tsk.Atamon
 
Opskrift:
Agurkerne børstes rene og prikkes i hver ende. Løgene koges i vand 3 min, afdryppes og pilles. Peberfrugterne flækkes, skylles fri for kerner og snittes. Saltlagen bringes i kog. Agurker, løg og peber lægges i en 5 l krukke og dækkes til med kogende saltlage. En underkop lægges omvendt på, og krukken stilles koldt. Dagen efter hældes lagen bort. Eddike, 500 g sukker og krydderierne koges op og hældes straks i krukken, der dækkes med et klæde. Dagen efter bindes krukken til. 1 - 2 uger efter sies eddikelage fra, blandes med 2 kg sukker og bringes i kog. Atamon tilsættes. Lagen hældes kogende over indholdet i krukken, som bindes til og opbevares koldt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12472 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu