Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Drueagurker i saltlage

Drueagurker i saltlage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Drueagurk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.små drueagurker
250 gramskalotteløg
20 Estragonblade
2 hylstreSpansk peber
4-5 tørrede chili peber
2 litereddike
1 kg.sukker
 
 Saltlage:
100 gramgroft salt pr. liter vand
 
2-3 spsk.Atamon
30 gramskrællet peberrod
 


Opskrift:

De vaskede agurker prikkes med en gaffel og lægges i den afkølede saltlage i et døgn.

Druerne tages op, tørres af og lægges i krukker / glas med krydderierne imellem. Den kogende lage hældes over og glassene lukkes til.

To dage senere hældes lagen over i en gryde og den koges op. Atamon fordeles over agurkerne, umiddelbart før den kogende eddikelage hældes ove påny. Sørg for, at der er et let pres på agurkerne, så de er dækket af lagen. Lukkes / bindes til og placéres mørk og køligt.

Tips:

Grønne salatagurker kan iøvrigt syltes på samme vis. Blot skal agurkerne skiveskæres, drysses med fint salt og trække et døgn, hvorefter de skylles. Ellers er fremgangsmåden den samme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19671 gange,
og udskrevet 376 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu