hvidvinseddike eller alm. eddike2 spsk. hvidvinseddike eller alm. eddike
½
frisk rød chili½ frisk rød chili
Opskrift:
Flæk agurken på langs og skær ud i ca. 2 mm. tynde skiver.
Skær chilien ud i tynde skiver.
Kog vandet og hæld op i en skål. Tilsæt vineddike og sukker.
Tilsæt agurk og chili. Dæk til og stil køligt i et par timer inden servering.
Serveres som tilbehør til thailandske retter - f.eks. Satay.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 24352 gange, og udskrevet 453 gange.
Kommentarer
pia oesten - 2010-11-29 07:02:41 Det smager bare saa skoent.
tubamus - 0000-00-00 00:00:00 Tag kernerne ud af agurken - så blir den endnu bedre! Evt. kan man osse skrælle agurken...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider