Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltede hele rødbeder

Syltede hele rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.små rødbeder
½ l.eddike
500 g.sukker
1 lille stykke peberrod
 Atamon til skylning
 


Opskrift:

Rødbederne vaskes godt og koges med lidt salt, til de er godt møre (ca. 1 time). Skylles i koldt vand, mens skallen gnides af. Eddike og sukker bringes i kog. Kom rødbederne i og lad dem koge 1 min. Derefter kommes de i rene Atamonskyllede glas eller krukker. Peberrod skæres i skiver og kommes ved. Hæld den kogende lage over rødbeder og peberrod og bind krukken til. Stil den koldt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21628 gange,
og udskrevet 721 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jannie  -  2009-09-13 09:07:13
rødbeder skal ik være møre der skal være knas i når man bider i den


Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
let og lækker opskrift.