Rødbederne vaskes godt og koges med lidt salt, til de er godt møre (ca. 1 time). Skylles i koldt vand, mens skallen gnides af. Eddike og sukker bringes i kog. Kom rødbederne i og lad dem koge 1 min. Derefter kommes de i rene Atamonskyllede glas eller krukker. Peberrod skæres i skiver og kommes ved. Hæld den kogende lage over rødbeder og peberrod og bind krukken til. Stil den koldt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(9 stemmer)
Opskriften er vist 23180 gange, og udskrevet 792 gange.
Kommentarer
jannie - 2009-09-13 09:07:13 rødbeder skal ik være møre der skal være knas i når man bider i den
Marianne - 0000-00-00 00:00:00 let og lækker opskrift.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider