Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltede drueagurker

Syltede drueagurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Drueagurk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Syltede drueagurker, billede 4 Syltede drueagurker, billede 1 Syltede drueagurker, billede 2 Syltede drueagurker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.drueagurker, små
200 g.salt
1 l.vand
 
1 l.eddike
 
 Lagen:
1 l.eddike
500 g.sukker
1 brevblandede syltekrydderier
300 g.små chalotteløg
 Krondild/ dildskærme
5 tsk.Atamon
 
 Atamon til skylning af glas
 
 


Opskrift:

Agurkerne skrubbes og skylles. Prikkes derpå med en gaffel og drysses med salt. Kom vand på, så det lige dækker.

Efter et døgn tages de op. Skylles i koldt vand og tørres i et klæde. de 2 l eddike koges op og hældes over. Dette trækker i endnu 1 døgn.

Derefter hældes eddiken fra, gives et opkog og hældes igen over agurkerne. Trækker nu i 1 døgn. Derefter hældes eddiken ud.

Lagen: Eddike og sukker koges med syltekrydderierne, krondild/ dildskærme og de små pillede chalotteløg i 5 min. Herefter tages gryden af ilden, og Atamon tilsættes. Lagen kommes over agurkerne som er kommet i Atamonskyllede glas, der straks bindes til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (17 stemmer)

Opskriften er vist 109117 gange,
og udskrevet 4103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jørgen  -  2017-08-10 11:44:03
Hvorfor kan man ikke bruge den eddike man bruger i starten. Istedet for og smide den ud ?


  -  2013-09-09 15:59:34
Meget god men kun det halve eddikke i lagen end som beskrevet!


Nat  -  2012-08-25 10:58:07
Skal de trække på køl eller ved stuetemperatur??


Mie  -  2009-08-14 12:40:42
Pas på med peberrod, dem jeg lavede blev meget stærke... Måske var peberroden for frisk.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Agurkerne er gerne lidt trekantede, og de prikkes med en gaffel sådan lidt på skrå en 3-4 gange på hver side, måske 5-6 gange hvis de er meget store.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
JEg kogte en saltlage af 200 g. salt pr liter vand som fik lov til at køle af inden jeg hældet den over agurkerne. Agurkerne skal trække en 7-14 dage.


Svend Andersen  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor længe skal agurkerne stå og trække før man må smage :-) ?