Syltede salatagurker

Syltede salatagurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Salatagurk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-10 salatagurker, ca. 4 kg
3 litereddike
1-2 fedhvidløg
4 spsk.salt
1500 g.sukker
1 brevMelatin syltekrydderier
 persille
6 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Salatagurkerne børstes rene, skrælles med kartoffelskrælleren og skæres i 3-4 cm tykke skiver. Eddiken bringes i kog med et pillet fed hvidløg (en trekant af det sammensatte løg), der derefter fjernes. Salt og sukker drysses i og koges 5 min. sammen med krydderiposen.

Persillen skylles, tørres og hakkes groft eller klippes i små buketter, der kommes i eddiken sammen med agurkestykkerne. Det hele koges igennem 2 min. Atamon tilsættes. Agurkerne og lagen fyldes i en Atamonskyllet krukke. Et pres lægges øverst og krukken dækkes med et klæde og stilles koldt. 1-2 dage efter fjernes presset. Krukken bindes til.





karakterer:
Opskriften er vist 37817 gange,
og udskrevet 1038 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-07-03 16:30:04
Øhhh....3-4 cm tykke skiver!?! Det var meget tykke skiver.