Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltede salatagurker

Syltede salatagurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Salatagurk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8-10 salatagurker, ca. 4 kg
3 litereddike
1-2 fedhvidløg
4 spsk.salt
1 1/2 kg.sukker
1 brevMelatin syltekrydderier
 persille
3 tsk.Atamonpulver eller 6 tsk. flydende Atamon
 


Opskrift:

Salatagurkerne børstes rene, skrælles med kartoffelskrælleren og skæres i 3-4 cm tykke skiver. Eddiken bringes i kog med et pillet fed hvidløg (en trekant af det sammensatte løg), der derefter fjernes. Salt og sukker drysses i og koges 5 min. sammen med krydderiposen.

Persillen skylles, tørres og hakkes groft eller klippes i små buketter, der kommes i eddiken sammen med agurkestykkerne. Det hele koges igennem 2 min. Atamon tilsættes. Agurkerne og lagen fyldes i en Atamonskyllet krukke. Et pres lægges øverst og krukken dækkes med et klæde og stilles koldt. 1-2 dage efter fjernes presset. Krukken bindes til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 32546 gange,
og udskrevet 980 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jens  -  2018-07-03 16:30:04
Øhhh....3-4 cm tykke skiver!?! Det var meget tykke skiver.