Rør ingredienserne til en jævn fars, der trækker ca. ½ time i køleskab.
Del farsen i 4-6 stykker. Form farsen, så den kan dække en brødskive, i ca. 2 cm. tykkelse. Pensl med olie og grill kødet ved middel varme, ikke for tæt på gløderne i 4-5 min. på hver side.
Rist toastbrødet på grillen til det er sprødt og kom kødet på.
Serveres med hakkede rødbeder, revet peberrod, hakket rå løg samt kapers (evt. rå æggeblomme).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(10 stemmer)
Opskriften er vist 58128 gange, og udskrevet 742 gange.
Energi:
KJ total 6835 (1627 kcal)
KJ pr. Pers. 1708 (406 kcal)
Vægt ialt 995 gram
Vægt pr. Pers. 248 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 686 KJ (163 kcal) Protein 18.3 gram Fedt 5.8 gram Kulhydrat 9.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider