Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede svinedrenge

Grillede svinedrenge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grillede svinedrenge, billede 4 Grillede svinedrenge, billede 1 Grillede svinedrenge, billede 2 Grillede svinedrenge, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skiver Toastbrød, fint 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
750 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
  friskhakkede krydderurter (purløg - basilikum - persille)
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.25 tsk. Cayennepeber
   
  Pensling:
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   


Tilbehør:
Hakkede rødbeder, revet peberrod, hakket rå løg samt kapers (evt. rå æggeblomme).
Opskrift:

Rør ingredienserne til en jævn fars, der trækker ca. ½ time i køleskab.

Del farsen i 4-6 stykker. Form farsen, så den kan dække en brødskive, i ca. 2 cm. tykkelse. Pensl med olie og grill kødet ved middel varme, ikke for tæt på gløderne i 4-5 min. på hver side.

Rist toastbrødet på grillen til det er sprødt og kom kødet på.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 53796 gange,
og udskrevet 672 gange.


Energi:
KJ total 6835 (1627 kcal)
KJ pr. Pers. 1708 (406 kcal)
Vægt ialt 995 gram
Vægt pr. Pers. 248 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 686 KJ (163 kcal)
Protein 18.3 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu