Grillet svinemørbrad

Grillet svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Grillet svinemørbrad, billede 4 Grillet svinemørbrad, billede 1 Grillet svinemørbrad, billede 2 Grillet svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 storafpudset svinemørbrad
 olie til pensling
 salt
 peber
 
 Pasta:
500 g.frisk pasta
3 spsk.friskhakkede krydderurter(persille, purløg, estragon)
 
 Sauce:
5 dl.piskefløde
1 spsk.sennep
100 g.soltørrede tomater eller 150 g. ristede bacontern
 peber
500 g.frisk spinat eller 200 g. frossent hel spinat
 
Opskrift:
Pensl mørbraden med olie, krydr med peber og grill den ca. 15 min. på hver side. Krydr med salt og lad den hvile let tildækket i ca. 15 min. Skær mørbraden i medaljoner a 2½ cm. tykkelse efter hviletid .

Kog fløden ind på en pande til halv mængde. Tilsæt sennep og soltørrede tomater. Bruges bacontern, ristes de først på panden og fedtet hældes fra. Smag til med peber (ikke salt, da de soltørrede tomater er meget salte). Spinaten vendes i saucen og koger herefter ca. 2 min.

Kog pastaen i vand med salt og olie 2-3 min. Vend til sidst pasta og krydderurter i pastasaucen og server med mørbradmedaljonerne.


karakterer:
Opskriften er vist 131450 gange,
og udskrevet 2290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-08-07 16:32:31
ser rigtigt lækkert ud ;)

Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Denne pasta er bare mums