Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet svinemørbrad

Grillet svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grillet svinemørbrad, billede 4 Grillet svinemørbrad, billede 1 Grillet svinemørbrad, billede 2 Grillet svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 storafpudset svinemørbrad
 olie til pensling
 salt
 peber
 
 Pasta:
500 g.frisk pasta
3 spsk.friskhakkede krydderurter(persille, purløg, estragon)
 
 Sauce:
5 dl.piskefløde
1 spsk.sennep
100 g.soltørrede tomater eller 150 g. ristede bacontern
 peber
500 g.frisk spinat eller 200 g. frossent hel spinat
 


Opskrift:

Pensl mørbraden med olie, krydr med peber og grill den ca. 15 min. på hver side. Krydr med salt og lad den hvile let tildækket i ca. 15 min. Skær mørbraden i medaljoner a 2½ cm. tykkelse efter hviletid .

Kog fløden ind på en pande til halv mængde. Tilsæt sennep og soltørrede tomater. Bruges bacontern, ristes de først på panden og fedtet hældes fra. Smag til med peber (ikke salt, da de soltørrede tomater er meget salte). Spinaten vendes i saucen og koger herefter ca. 2 min.

Kog pastaen i vand med salt og olie 2-3 min. Vend til sidst pasta og krydderurter i pastasaucen og server med mørbradmedaljonerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 127716 gange,
og udskrevet 2236 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-08-07 16:32:31
ser rigtigt lækkert ud ;)


Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Denne pasta er bare mums