Hæld olie og hvidvin i en gryde, hvis omfang svare til kødets. Kom rosmarin, løvstikke, knust hvidløg, peberkorn og salt ved, og kog op. Skru ned, så blandingen blot lige koger. Pocher kødet ca. 5 min., og grill det herefter et par min. på hver side, til det får en pæn overflade.
Skum pocheringslagen for olie og gem olien. Sigt lagen og kog den ind til det halve. Skær løg og majroer i smalle både. Pisk lidt af olien og porcheringslagen sammen over svag varme til en velsmagende, varm vinaigrette. Krydr med salt og peber.
Vend løg og majroer i, og kog til grønsagerne bliver møre. Rucola vendes i vinaigretten. Når rucolaen falder let sammen, hældes den varme salat og resten af skyen over kødet. Server straks med godt brød og andre sommergrønsager til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12152 gange, og udskrevet 156 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider