Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomatbredie

Tomatbredie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 løg
500 g.lammekød i tern
50 g.margarine
500 g.tomater
1 lillerød peperoni
 Salt
 peber
250 g.nye kartofler
2.5 dl.lammebouillon
 


Opskrift:

Pil løgene og snit dem i ringe. Skær kødet i 8 skiver. Flå tomaterne og skær dem i skiver.

Rist løgene i margarine. Brun kødet et par minutter. Fordel tomaterne over og drys med den finthakkede peperoni, samt salt og peber.

Skrab kartoflerne. Skær dem i tynde skiver, der kommes i gryden sammen med den varme bouillon. Lad det snurre ved ganske svag varme i 1 time.

Smag retten til med salt og peber inden servering.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4695 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu