Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastaruller med grønkål

Pastaruller med grønkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kogt hakket grønkål
2 tsk.salt
1 dl.mælk
2 æg
200 g.majs
2 pk.friske pasta-plader
50 g.revet ost
450 g.flåede tomater
 Madolie
 


Opskrift:

Grønkålen optøes.Æggene piskes og blandes med salt, mælk, majs og grønkål. Hver pakke pasta-plade indeholder en lang plade, som skæres/klippes i 5 lige store stykker, så der bliver i alt 10 stk. Derefter fordeles grønkålsmassen på de 10 pasta-stykker og rulles sammen. Læg derefter rullerne med åbningen nedad i et ildfast fad, smurt med lidt madolie. De flåede tomater blendes/moses og den revne ost blandes i. Tilsæt evt. resten af majsene. Fordel tomatblandingen over grønkålsrullerne. Fadet stilles i forvarmet ovn ved 225 ° i 25 min.

Pastaruller med grønkål,dertil serveres f.eks.makrel,skinketern, kalkun,lam eller roastbeef samt groft brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11729 gange,
og udskrevet 253 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-10-16 17:01:43
Ufattelig kedelig og smagsløs ret!