Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødbede bøf

Rødbede bøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3-4 rødbeder
2 æg
 rasp
 Koldpresset olivenolie
 


Opskrift:

Rødbederne renses, men hverken top-rest eller rod-stykke skæres af for at rødbeden ikke skal forbløde under kogningen. De koges derefter til de er lettere møre - og det kan godt tage en times tid for svag varme. Rødbederne skal helst køle helt af inden den videre bearbejdning. Toprest og rod skæres af. Resten af rødbeden skæres i 1-1 1/2 cm tykke skiver. De vendes derefter i æg og rasp og steges gyldne på panden i koldpresset olivenolie.

Til rødbede-bøf serveres en grøn salat og evt. hasselbach-kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19730 gange,
og udskrevet 311 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu