Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fritterede jomfruhummerhaler

Fritterede jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 storejomfruhummerhaler
1 limefrugt
100 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
½ dl.vand
1 knivspidssalt
2 dl.vindruekerneolie
 


Opskrift:

De friske jomfruhummerhaler pilles og dryppes med lidt limesaft. Rør en dej af mel, bagepulver, vand og salt. Opvarm vindruekerneolien til stegetemperatur (180 grader). 5 min. før serveringen dyppes halerne i dejen og frituresteges i olien til de er gyldne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (14 stemmer)

Opskriften er vist 20907 gange,
og udskrevet 460 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

C.Larsen  -  2009-11-30 21:21:56
Eller brug beignetdej til at friture hummeren, så bliver den samtidig meget sprød og perfekt. dryp med en citronskive til servering. Perfekt.


MamaDenmark  -  2009-08-30 22:52:57
Dejligt at se denne opskrift. Jeg kan anbefale alle skaldyr tilberedt på denne måde.Bruger samme "dej" - dog uden bagepulver og har skiftet mel ud med maizenamel, men alt er lige godt. Bruger det til både fjordrejer, frosne optøede rejer, hjemmefangede" strygrejer" (som ingen længere ved hvad er), muslinger og andet godt fra havet, ja al slagsfisk skåret i små stykker kan bruges. Serveres med lidt lunt brød til og en god salat. Et par lys på bordet skærper også den gode stemning og appetitten. Hvis man ikke lige har limefrugter ved hånden er frisk citronsaft også fint. Kan også bruges til salatdressingen.. Husk masser af friske krydderurter! Vh. MamaDenmark