Kokossuppe med jomfruhummerhaler

Kokossuppe med jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 stilkblegselleri
20 g.skrællet frisk ingefær
2 ds.kokosmælk á 400 gram
 dl.hvidvin
1 terninghønsebouillon
½ dl.hakket, frisk koriander
1 fedhakket hvidløg
1 lilleporrer
1 lilleløg
1 gulerod
100 g.sukkerærter (frosne)
170 g.frosne jomfruhummerhaler
15 flåede cherrytomater
1 spsk.friskpresset lime
1 spsk.olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær selleri og ingefær i tynde skiver. Bland det med kokosmælk, vin, bouillonterning, koriander, hvidløg, salt, og peber. Kog det under låg i ca. 15 minutter. Si væsken og gem den.

Skær porre, løg og gulerod i skiver. Svits dem i olie. Hæld kokosbouillon ved, og kog i 5 minutter. Kom sukkerærter, hummerhaler og tomater i, og lad det koge op.

Smag til med line, evt. salt og peber. Server evt. med et drys purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 14356 gange,
og udskrevet 398 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu