Balkanfrikadeller

Balkanfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
400 g.fårefars
1 fedhvidløg
1 løg
1 æg
1 spsk.olivenolie
1 skivehvedebrød eller flute
 persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Befri brødkrummerne for skorpen og blød den i vand. Bland det hakkede kød i en skål med brødet, ægget, den hakkede persille og det hakkede løg.

Tryk hvidløgsfeddet ud med salt i en morter eller mellem to spiseskeer. Kom det i farsen og rør godt rundt. Tilsæt salt og friskkværnet peber.

På Balkan krydder man også tit med sukker ca. 1 tsk.

Form otte aflange frikadeller af farsen og pensel dem med olivenolie før de sættes under grille ved god varme. Er der kun 1 grill i ovnen skal frikadellerne vendes og pensel da med olie igen.
Afhængig af tykkelsen, vil stegetiden være ca. 10 min.

kan serveres med røsti, rå løgringe sigtebrød og yoghurt smagt til med hvidløg og cayennepeber.


karakterer:
Opskriften er vist 21862 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu