Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte jomfruhummerhaler i rispapir på basilikumtomat

Stegte jomfruhummerhaler i rispapir på basilikumtomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
16 jomfruhummerhaler
16 småstykker rispapir
4 storemodne tomater
 frisk basilikum
1 fedhvidløg
1 spsk.balsamico eller anden mild vineddike
2 spsk.olivenolie
 


Opskrift:

Halerne pilles ud af de rå jomfruhummer og krydres let med salt og friskkværnet peber. Rispapiret blødgøres ved at dyppe dem et kort øjeblik i varmt vand, og de lægges tæt omkring hummerhalerne, tomaterne skæres i ikke for tynde skiver og der præsses hvidløg over dem.

Hummerhalerne steges hurtigt gyldne på en hed pande i 1 spsk af olien Tages op og holdes varme. Tomaterne lunes hurtigt på samme pande og lægges på varme tallerkner. Der klippes lidt frisk basilikum over. Resten af olien piskes med balsimico og hældes over tomaterne Hummerhalerne kommes på og det pyntes med hele basilikumblade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12195 gange,
og udskrevet 229 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu