Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold Gaspachio

Kold Gaspachio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :





Ingredienser:
1/2 kg.tomater
1/2 agurk
2 stk.rød peber
2-3 fedhvidløg
2 spsk.persille
1 spsk.purløg
1 stk.løg
1 spsk.olie
2 dl.Grøntsagsbouillon
 saft fra en 1/2 citron
1 spsk.crème fraiche 18 %
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 200 grader og bag de røde peberfrugter til de er godt sorte. Tag dem ud af ovnen, afkøl let, og pil derefter skrællen af.

Sæt en gryde over med vand og lad det koge. Rids et kryds i toppen af tomaterne og fjern stilken. Blancher i det kogende vand 5-10 sekunder.

Skyl dem hurtigt under ridende koldt vand og fjern skrællen. Skær tomaterne i grove tern, pil løg og hak det. Skræl agurk og skær den i grove tern. Pil hvidløg og skær i grove tern. Skyl persille for jord og hak det groft.

Blend det hele og smag til med salt, peber, olie og citronsaft samt grøntsagsbouillon. Skær det sidste agurk i fine tern og brug ved anretningen. Evt. lidt mere olie og pynt med crème fraiche og purløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14113 gange,
og udskrevet 282 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
den originale suppe er noget anderledes og indeholder bl.a stoerre maengder af olivenolie hvilket er godt mht candida. Desuden kan diverse groentsager og aeg bruges som fyld