Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brydebrød II

Brydebrød II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
1.5 dl.vand
2 dl.yoghurt
2 spsk.olie
 salt
3 dl.revne gulerødder
3 dl.grahamsmel
1 dl.3-kornsmel
6 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Rør gæren i håndvarmt vand og tilsæt yoghurt, olie , salt, revne gulerødder, grahamsmel og 3-kornsmel. Hæld melet i lidt ad gangen , til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen i mindst 15 minutter i hænderne.

Hæver ½ time, deles i ca 20 stykker, der formes til boller. Disse stilles tæt sammen på pladen enten som en cirkel eller et hjerte ( find selv på en form) og vil så ”vokse” sammen under bagningen.

Efterhæver 15 minutter og bages ved 200 grader ( Fahr.392 ) i ½ time.

Ved servering lægges hele bolleformen på bordet, og hver især trækker en bolle af. Brydebrød= man bryder brødet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17864 gange,
og udskrevet 585 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu