Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æggekage med grønkål

Æggekage med grønkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
150 g.frossen hakket grønkål i kugler
1 dl.sødmælk
3 kartofler
1 løg
1 peberfrugt
1 spsk.smør
4 bægrepasteuriserede hele æg uden skal
2 spsk.kartoffelmel
500 g.tomater
 
 


Tilbehør:
Rugbrød og sennep
Opskrift:

Varm grønkål op i letmælk. Tag gryden af. Skær kartofler og løg i terninger. Skær peberfrugt i strimler. Steg kartofler og løg i smør ca. 5 min. på en teflonpande. Tilsæt peberfrugt. Pisk æggene med grønkål, mælk, kartoffelmel, 1 tsk. salt og ¼ tsk. peber. Hæld æggemassen ved kartoflerne og steg æggekagen ved jævn varme til æggemassen er stivnet ca. 10 min. Løft lidt i æggekagen, så det flydende kommer ned til bunden. Pynt æggekagen med tomatskiver, server resten til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12529 gange,
og udskrevet 187 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-12-01 13:17:42
Det lyder super lækkert og sundt! Det er jo op til den enkelte hvor æggene kommer fra. Den her skal da prøves. Grønkål er superfood!!


woodman  -  0000-00-00 00:00:00
hvis at man godt tør spise "rigtige" æg hvor mange skal der så bruges ??


Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg troede ikke man kunne få pasteuriserede æg i bæger med skalder