Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æggestand i mokroovn

Æggestand i mokroovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 bægerpasteuriseret hele æg uden skal
 


Opskrift:

Ryst bægeret. Tag låget/foliet af et bæger med hele æg uden skal. Sæt det i mikroovnen på 450 W i 2 min. (VIGTIGT: Bægeret smelter ved højere varme) Lad æggestanden køle et par min. i bægeret. Vend det ud og lad det blive koldt, der vil dog være små luft huller i æggestanden. Skær det i de ønskede stykker og pynt evt. dit smørrebrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 25880 gange,
og udskrevet 390 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mikael møller  -  2008-12-28 10:07:31
er det ikke lidt for let ? hvor er opskriften !