Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Madtærte I

Madtærte I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
100 g.hvedemel
100 g.grahamsmel
80 g.margarine
½ tsk.salt
 vand til at samle dejen med
 
 Fyld:
200 g.fersk laks
2 æg
1 dl.ymer
½ pottefrisk basilikum
 salt
 peber
50 g.røget lakserester
 


Opskrift:

Dej:
Lav en dej af madtærtedejen. Beklæd en tærteform med dejen, prik bunden tæt med en gaffel inden den forbages i 10 minutter ved 200 grader.

Fyld:
Den ferske laks skæres i meget små stykker, hvorefter den blandes med de øvrige ingredienser. Der smages til med salt og peber. Kommes i den forbagte tærtebund. Den røgede laks finthakkes og fordeles henover tærten, som bages i ca. 30 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (25 stemmer)

Opskriften er vist 37206 gange,
og udskrevet 727 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jette  -  2009-05-09 17:57:30
har ikke prøvet fyldet men, dejen er let og hurtig at lave og bliver god sprød når den er bagt.