Madtærte

Madtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
100 g.hvedemel
100 g.grahamsmel
80 g.margarine
0.5 tsk.salt
 vand til at samle dejen med
 
 Fyld:
200 g.fersk laks
2 æg
1 dl.ymer
½ pottefrisk basilikum
 salt
 peber
50 g.røget lakserester
 
Opskrift:
Dej:
Lav en dej af madtærtedejen. Beklæd en tærteform med dejen, prik bunden tæt med en gaffel inden den forbages i 10 minutter ved 200 grader.

Fyld:
Den ferske laks skæres i meget små stykker, hvorefter den blandes med de øvrige ingredienser. Der smages til med salt og peber. Kommes i den forbagte tærtebund. Den røgede laks finthakkes og fordeles henover tærten, som bages i ca. 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 39701 gange,
og udskrevet 801 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-09 17:57:30
har ikke prøvet fyldet men, dejen er let og hurtig at lave og bliver god sprød når den er bagt.