Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ungarsk lammegryde

Ungarsk lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammekød/fårekød (bov, tykkam eller hals)
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.5 tsk.kanel
1 dl.citronsaft
3 spsk.fedtstof til bruning (så lidt som muligt)
1 dåseflåede tomater
1 dl.hakket persille
 


Opskrift:

Alle krydderier og citronsaft blandes. Kødet skæres ud i mindre stykker. Ligger i marinaden i 10 - 15 minutter. Brunes.

Flåede tomater, persille og marinade tilsættes, der spædes evt. med varmt vand eller tilsæt dobbelt marinade, tomat og persille!

Koger i Ca. 2 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 8395 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Niels  -  0000-00-00 00:00:00
Glimrende ret. Serveres med hjemmelavede nudler som i Ungarn.