Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejer, indbagte

Rejer, indbagte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5-10 

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.rejer, 10 stk
2 tsk.vin
1/4 tsk.salt
 evt. kartoffelmel
 
 Dej:
2  æggehvider
1/2 spsk.kartoffelmel
1-1 1/2 spsk.hvedemel
 
 olie til friturestegning
 


Opskrift:

Rejerne ordnes sådan: Vask rejerne i koldt vand. Klip de sidste 2 mm. af halen, og pres vandet ud. Skallen pilles af, undtagen de sidste 2 led på halen. Lav 2 eller 3 ridser på mavesiden (5 mm. mellem hver ridse). Mariner med vin og salt. Dejen laves: Pisk æggehviderne stive. Melet drysses i, og blandes godt sammen. Vædsken på rejerne tørres af med en klud, og drys kartoffelmel på. Varm olie op til middelvarme (170 grader). Hold i rejens hale og dyp den ned i dejen. Steg rejerne lysebrune eller gyldne. Rejerne må ikke røre hinanden. Anrettes og serveres varmet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (34 stemmer)

Opskriften er vist 27092 gange,
og udskrevet 1043 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Natascha  -  2008-03-29 07:59:24
Tilføj tidt salt og peber, ellers smager de ikke af noget...


Anton, Egebjerg  -  2006-12-31 10:51:59
er også velegnet til indbagt kylling


Charlotte, Vinderup  -  2006-12-31 10:50:53
smager rigtig dejlig og er velegnet til fondy