Rejerne ordnes sådan:
Vask rejerne i koldt vand.
Klip de sidste 2 mm. af halen, og pres vandet ud.
Skallen pilles af, undtagen de sidste 2 led på halen.
Lav 2 eller 3 ridser på mavesiden (5 mm. mellem hver ridse).
Mariner med vin og salt.
Dejen laves:
Pisk æggehviderne stive.
Melet drysses i, og blandes godt sammen.
Vædsken på rejerne tørres af med en klud, og drys kartoffelmel på.
Varm olie op til middelvarme (170 grader).
Hold i rejens hale og dyp den ned i dejen.
Steg rejerne lysebrune eller gyldne.
Rejerne må ikke røre hinanden.
Anrettes og serveres varmet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.4
(34 stemmer)
Opskriften er vist 28266 gange, og udskrevet 1075 gange.
Kommentarer
Natascha - 2008-03-29 07:59:24 Tilføj tidt salt og peber, ellers smager de ikke af noget...
Anton, Egebjerg - 2006-12-31 10:51:59 er også velegnet til indbagt kylling
Charlotte, Vinderup - 2006-12-31 10:50:53 smager rigtig dejlig og er velegnet til fondy
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider