Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Broccoli serveret som asparges

Broccoli serveret som asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 stilke af broccolien med hoveder på.
 
 sovs:
4 æggeblommer
1 tsk.kryddereddike
200 g.smeltet smør
1 dl.piskefløde
 
 citronsaft
 salt
 peber


Opskrift:

Pluk de fine stilke af broccolien med hoveder på. Hovederne kan evt. bruges i en salat eller hakkes med æggeblandingen til sidst. Rens broccolistilkene og kog dem halvmøre i letsaltet vand i 8-10 min. Lad dem dryppe af i en sigte.

Server de kogte broccoli med

Hollandaise sovs:
Sæt en skål i det dampende broccolivand og kom æggeblommerne i skålen. Tilsæt meget langsomt kryddereddiken og dernæst det smeltede smør. Smag til med citron, salt og peber og bland evt. 1 dl ymer eller piskefløde. Kom de finthakkede broccolihoveder i sovsen, som hældes over broccolistilkene.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14782 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2010-06-10 22:54:28
Brug også lidt hvidvin til at dampe broccolien i 3-5 minutter, smager himmelsk.